Pelkkiä voittoja koko viikonloppu

River Rats esiintyi viikonlopun aikana kolmesti, kun vuorossa oli 5.divaria sekä hallisarjaa. Kolme ottelua ja kolme voittoa kertoo kaiken oleellisen ja joukkueen kausi jatkuu kovassa lennossa edelleen.

Lauantaina oli vuorossa 5.divaria Kilosportilla ja joukkue lähti turnaukseen todella nälkäisenä, sillä olihan se edellisessä turnauksessa hävinnyt kärkiottelussa Oripään Urheilijoille. Päivän ensimmäisenä vastustajana toimi Valpas SB, jonka Rats oli voittanut kauden ensimmäisessä turnauksessa 10-4.

Voisi sanoa, että Rats hallitsi koko ottelua miten tahtoi ja oikeastaan missään vaiheessa ottelua ei ollut epäselvää siitä kumpi tämän ottelun voittaa. Rats liikkui kentällä puolivauhdilla ja sekin näytti riittävän tällä kertaa. Voisi sanoa, että vastustaja jätti itsestään yllättävän vaisun kuvan tällä kertaa. Ratsin ykköspyssynä hääri Jani Kainulainen 4+1 tehoillaan ja juuri kauheasti muuta tästä ottelusta ei mieleen jäänytkään.

 

Sami Juvala pelasi mainiosti koko viikonlopun. (Kuva: Mikko Merranti)

Päivän toinen ottelu olikin sitten se ”iso peli”. Vastaan asteli sarjakärki Wankers ja se sytytti kunnolla ”rottalauman”. Kauden aiempi kohtaaminen oli päättynyt Wankersin 5-3 voittoon ja voi huoletta sanoa, että ne lukemat mairittelevat River Ratsia, sillä niin paljon parempi joukkue Wankers tuolloin oli.
Kauden toisesta kohtaamisesta tuli aikalailla erilainen mitä River Rats odotti. Wankers oli läpi ottelun todella vaisu ja vastaavasti Rats pelasi todella fiksusti koko 45 minuuttia. Ottelun avauserän ainokaisen viimeisteli Jani Kainulainen Joni Sjöströmin syötöstä.
Ottelun toinen erä jatkui River Ratsin komennossa ja myös lisää maaleja mahtui erään. Ensin oli vuorossa Sami Juvala, jonka maaginen kosketus pomppupalloon tuotti jälleen kerran tulosta, kun hän ohjasi Jaakko Satopään laukauksen. Pian sen jälkeen oli seuraavan osuman vuoro ja siinä Juvalan vuoro oli toimia syöttäjänä, kun mainiosti esiintynyt Jerry Tuominen vei Ratsin jo 3-0 johtoon. Näistä lukemista lähdettiin myös toiselle erätauolle.
Ottelun kolmas erä tarjosi lisää maaleja ja myös hieman draamaa. 4-0 lukemista vastasi Sami Juvala toisella ohjausmaalillaan. Syötön maaliin tarjoili Jari Anttila, joka pian maalin jälkeen joutui ”pöytäkirjavirheen” uhriksi. Yleensä jokaiseen salibandykauteen mahtuu yksi pöytäkirjakämmi per joukkue ja nyt valitettavasti epäonnen soturiksi joutui Jari Anttila. Tosin todettakoon, että pöytäkirjakämmit ovat huomattavasti vähentyneet salibandyssä viime vuosina.
Se siitä ja Jari Anttila ulos ottelusta ja Wankers ylivoimalle, jota tosin tuli vain kolme minuuttia, kun he ottivat itse samassa ajassa kahden minuutin jäähyn. Ylivoimansa aikana Wankers sai luotua ottelun vaarallisimmat maalipaikat ja yksi niistä päätyi aina maaliin asti.
4-1 kavennusosuman jälkeen ottelussa nähtiin vielä kaksi maalia. 2vs1 hyökkäyksestä Jani Kainulainen sai viimeistellä ottelun toisen osumansa ja vielä ottelun viimeisellä minuutilla Jerry Tuominen viimeisteli myös illan toisen osumansa.
Hieno ja tärkeä voitto River Ratsille lopulta 6-1 lukemilla. Wankersin heikko päivä sai jatkoa myöhemmin samana päivänä, kun he joutuivat taipumaan SBS Liedolle. Se tarkoitti samalla sitä, että sarjan kärkinelikko lähtee kuuteen jäljellä olevaan otteluun yhden pisteen sisällä. Jännäksi menee ja voipi olla, että ratkaisut venyvät aina viimeiseen turnaukseen asti. Loppuun vielä kiitokset Matti-kissalle.

Sunnuntaina oli vuorossa hallisarjaa ja River Ratsia vastaan asteli Functio Laesa. Kauden ensimmäinen kohtaaminen joukkueiden välillä päättyi River Ratsin 4-3 voittoon. Kauden toisesta kohtaamisesta muodostui lopulta Sami Wasama – show.
Functio Laesa pelasi koko ottelun vain kahdella vaihtopelaajalla, mutta hyvin he laittoivat kampoihin koko ottelun. Functio vastasi myös ottelun avausmaalista ja myös koko ottelun pallonhallinnasta. Samalla kun Functio piti palloa, niin viimeistään ottelun toisessa erässä Rats kävi rankaisemassa vastahyökkäysmaaleillaan.
Isointa roolia River Ratsistä otti Sami Wasama, joka viimeisteli ottelussa 2+3 tehot ja pelasi samalla elämänsä pelin ja raivasi samalla paikan fanien sydämistä. Hieno esiintulo siinä ottelussa, jossa moni muu Rats-leiristä oli koko ottelun täysin pimennossa. Ratkaisijoita tarvitaan kun kevään ratkaisupelit lähestyvät – Hyvä Sami!

Sami Wasama-show johti 2+3 tehoihin. (Kuva: Mikko Merranti)

Kaikille tiedoksi, että River Rats on voittanut tällä kaudella jo 14 kappaletta 5.divari/hallisarjapelejä! Ja seurajohto onnittelee Sami Juvalaa, joka sai täyteen 100 hallisarjapistettä! Hyvä Sami!

Päivän Toppi: Sami Wasama – tehoilla 2+3.
Päivän Floppi: Joni Sjöström – 0 maalia tämän vuoden puolella hallisarjassa ja apina selässä jatkaa kasvamistaan.

River Rats – Valpas SB 9-1

maalit

syötöt

pisteet

jäähyt

Jani Kainulainen

4

1

5

Joni Sjöström

1

4

5

Miro Wasama

2

0

2

Sami Juvala

1

1

2

Marko Kujanpää

1

0

1

Jaakko Satopää

0

1

1

Sami Wasama

0

1

1

Timo Leiniö

0

1

1

Simo Pilpola

0

0

0

Jari Anttila

0

0

0

4

Jerry Tuominen

0

0

0

Mikko Merranti

0

0

0

Wankers – River Rats 1-6

maalit

syötöt

pisteet

jäähyt

Sami Juvala

2

1

3

Jani Kainulainen

2

1

3

Jerry Tuominen

2

0

2

Joni Sjöström

0

2

2

Jaakko Satopää

0

1

1

Jari Anttila

0

1

1

29

Sami Wasama

0

0

0

Timo Leiniö

0

0

0

Simo Pilpola

0

0

0

Marko Kujanpää

0

0

0

Mikko Merranti

0

0

0

Miro Wasama

0

0

0

Functio Laesa – River Rats 3-6

maalit

syötöt

pisteet

jäähyt

Sami Wasama

2

3

5

Sami Juvala

2

0

2

Jani Kainulainen

1

0

1

Joni Sjöström

0

1

1

Timo Leiniö

0

1

1

Jaakko Satopää

0

1

1

Simo Pilpola

1

0

0

Janne Kujanpää

0

0

0

Marko Kujanpää

0

0

0

Jerry Tuominen

0

0

0

Miro Wasama

0

0

0

Mikko Merranti

0

0

0

 

1 kommentti

  1. Muistakaa myös katsoa Jerry Tuomisen ja Jani Kainulaisen pelaajakortit!

Kommentit eivät ole päällä.