Hei tonttulakit hyppikää!

River Rats toivottaa kaikille ennätyksellisen hauskaa joulua! Jos saat aattona pehmeän paketin, ei kannata vaipua epätoivoon, sillä kääröistä saattaa paljastua River Ratsin uusi, mahtavan upea kaulaliina!

River Rats -toimituksen korviin on kiirinyt näin joulun aikaan ilouutisia, kun Mikko ”1+1” Merranti ja Joni ”SMS” Sjöström ovat dominoineet salibandykenttiä harjoitusottelun merkeissä. Kommentteihin kaksikkoa ei valitettavasti tällä kertaa tavoitettu, mutta kuuleman mukaan maailmanennätyksiä on tehty sekä maalivahdin tekemien pisteiden että pelaajien aloitusvoittojen määrässä. Tästä on hyvä jatkaa kohti ensi vuoden pelejä!

Syksyn kasvo -äänestys on saanut huikean suosion, ja tällä hetkellä piikkipaikkaa pitää Jaakko ”Magnum 44” Satopää. Vielä on äänestysaikaa uuteenvuoteen asti, joten pidä huoli että suosikkisi ei jää ilman ääntä!

Reikäpallojoulukuusi

Reikäpallojoulukuusi (Kuva: Mikko Merranti)

1 kommentti

    • Itämeren lohi on 24.12.2012 at 11.40

    Haluan myös puolestani toivottaa hyvää joulua koko River Rats organisaatiolle ja Ratsin ystäville.

Kommentit eivät ole päällä.