Syksyn kasvo selvillä

Huikean suosion saanut Syksyn kasvo -äänestys on päättynyt, ja voittajat ovat selvillä. Kaikkiaan äänestyksessä annettiin 204 ääntä, joista kärkikolmikko vei yhteensä 145 ääntä.

River Ratsin historian ensimmäinen Syksyn kasvo -arvonimi jaetaan Mikko Merrannin ja Sami Juvalan kesken, sillä kumpikin sai mahtavat 58 ääntä. Kolmannen sijan vei Jaakko Satopää hienolla äänisaaliilla, 29 ääntä. River Rats onnittelee voittajia, ja kiittää kaikkia äänestäjiä!

[poll id=”4″]

Syksyn kasvot

Syksyn kasvot

River Ratsin kausi jatkuu sunnuntaina hallisarjapeleillä, joten luvassa on melkoista ilotulitusta. Tekeekö Janne maaliennätyksen, vai jännittääkö hän armeijaan menoa? Onko Sateentekijä selvinnyt uuden vuoden juhlista? Jäikö Simolle paukkuja sunnuntaille vai onko hän jo käyttänyt kaikki? Missä kunnossa Jerry on? Onko rottien pelikirjassa tapahtunut muutoksia? Näihin kysymyksiin vastaukset sunnuntaina Kilosportilla klo 13:00 alkaen!

River Rats toivottaa kaikille hyvää alkanutta vuotta 2013!

3 kommenttia

  • #75 on 1.1.2013 at 22.59

  Ah voittajan suloa ja auvoa. TÄMÄ… OLI… ISO… JYTKY!!!
  Kaikille äänestäneille iso kiitos, me olemme voittajia kaikki! Meillä kaikilla on kasvot…

  Ja jos joskus lähden vaikka kunnallispolitiikkaan mukaan, on kamppaniapäällikköni jo varma… Kiitti Late :)

  • #6 on 3.1.2013 at 16.37

  Kaikki tuota mun vaihtoehtoa spämmänneille, rakkaudella, notta haistakaa paska :|
  Syökööt mursu teidän ämpärit tänä vuonna.

  PS. vaalisalaisuuden rikkoen sanon että oma ääneniki meni vielä vastustajalle ;)

  • z-zalamapartio on 10.1.2013 at 17.53

  Eipä kestä 2XM! oot mun idoli =) eilinen todisti,että sun ns.heittokäsi on kunnossa! Hienoa. vähän kyl noista vaaleista jäi ns.munankarva suuhun.. toinen ehdokas on ”kerännyt” ääniä neuvostoliitosta asti?? vilunkia!!

Kommentit eivät ole päällä.