River Rats runkosarjan kärkeen

Sunnuntaina 6.1. pelattiin 5 hallisarjan 2.divarin ottelua, joista kahdessa nähtiin Länsirannikon kaunein seura. Tällä kertaa ei nähty ihan sitä kauneinta peliä, mutta River Rats nappasi kuitenkin molemmista peleistä täydet pisteet, ja siirtyi runkosarjan piikkipaikalle. Ensimmäisessä pelissä tehtiin myös maalimanennätys, kun Janne ”TJ melko väbä” Kujanpää sivusi Jani ”Sakko” Kainulaisen maaliennätystä.

SS Punk sai maistaa tappion karvasta kalkkia, kun River Rats takoi taululle 6-2 -lukemat. Mainitsemisen arvoinen asia pelistä Jannen maalimanennätyksen lisäksi on Sami ”Suojelukohde” Sjöströmin lähes ennätyksellinen plus/miinus -lukema, +5.

River Rats voittaa pelit vaikka vatsallaan maaten (Kuva: Mikko Merranti)

River Rats voittaa pelit vaikka vatsallaan maaten (Kuva: Mikko Merranti)

Toinen peli pelattiinkin Kilosportin ”parhaalla” kentällä, jossa vastaan asettui Salamanders II. Vastustaja onnistui rikkomaan Ratsin peliä menestyksekkäästi, ja karkasi jo 4-0 -johtoon. River Rats onnistui kuitenkin aivan erän lopussa tekemään kavennusmaalin, eikä tässä vaiheessa ollut enää epäselvää kumpi tulee voittamaan ottelun. Edes vastustaja tuskin enää uskoi mahdollisuuksiinsa. Toisen erän alku olikin murhaavan tehokas, ja Rats tuli ajassa 22:21 jo 4-4 -tasalukemiin. Rotat siirtyivät pelissä johtoon Simo ”Ylivoimapelote” Pilpolan ylivoimamaalilla, eikä sen jälkeen antanut enää salamantereille mahdollisuuksia. Kun lopussa Sami ”Mullekin sakkoja” Wasama teki vielä tyhjiin, niin loppulukemat kirjattiin 7-4 Ratsille.

Simo rankaisee ylivoimalla (Kuva: Mikko Merranti)

Simo rankaisee ylivoimalla (Kuva: Mikko Merranti)

Hallisarja jatkuu jälleen tulevana sunnuntaina, kun pelataan runkosarjan viimeiset pelit. Säilyttääkö River Rats kärkipaikkansa? Millainen on otteluiden välinen pelikirja? Kuka nauraa vielä pelin jälkeen (terveiset 3D-tuomarille)? Tämä kaikki sunnuntaina klo 11 alkaen!

Ainakin vielä naurattaa (Kuva: Mikko Merranti)

Ainakin vielä naurattaa (Kuva: Mikko Merranti)