Sysimusta joulukuu: Rats päästi yhden maalin

Aika: Lauantai 14.joulukuuta klo 13:00. Paikka: SB Areena. Ottelu: River Rats – FBC TSP. Tulos: Riittävän nöyryyttävä.

River Rats pelasi toista kertaa viikon sisään FBC TSP:tä vastaan, tällä kertaa hallisarjassa. Edellisen ottelun tuloksesta (vain 7-6 voitto Maskun tulitikkuaskissa) sisuuntuneena Rats otti tällä kertaa ohjat käsiin heti alusta, ollen lopulta parempi kaikilla osa-alueilla (kun housuunpaskomista ei lasketa). Vaikka vastustaja lähti otteluun noin neljällä kentällisellä, River Ratsin juoksuvoima oli silti kepeän ylivoimaista. TSP:tä rankaistiin laajalla rintamalla, mutta kovimmat pisteet tekivät Jerry Tuominen 3+0, Janne Kujanpää 0+4, Sami Wasama 2+1 ja Joni ”miau” Sjöström 1+2. Erikoismaininta menee myös TSP:n omalle maalille, jota tuomareiden mukaan ei olisi voinut märimmissäkään unissa merkitä Ratsin pelaajalle.

Säbä-Heikki oli fiiliksissä Ratsin esityksistä (Kuva: Marko Kujanpää)

Säbä-Heikki oli fiiliksissä Ratsin esityksistä (Kuva: Marko Kujanpää)

Ottelun hienoimpia hetkiä nähtiin erikoistilanteissa: Ratsin 5-3 -ylivoimalla Joni Sjöströmin kynä tylsyi viimeisenä miehenä, vapauttaen vastustajan läpiajooon. Joni kuitenkin osoitti, että aina ehtii vielä rikkomaan, joten seurauksena 2min jäähy ja rangaistuslaukaus. Juho ”Sibylla” Sipilää ei yllätetty. Uskomaton tilanne nähtiin myös tasakentällisillä pelatessa, kun River Ratsin vasemmalla laidalla viiletti samaan aikaan kaksi pelaajaa. Jäähyhän siitäkin napsahti, ja sakkokassaan lisätienestejä molemmista tapauksista.

Lopputuloksena taululla olivat lukemat 9-1. Muuten mainiosti pelanneen Juho Sipilän taakse sohittiin siis yksi maali, sekin potkaisemalla ja Matti Nykäsen luottotoimittaja Kai Merilän toimesta. Yksipuolisen ottelun viimeinen näytös tapahtui loppuseremonioissa, kun vastustajan ilmeisesti ala-asteikäinen maalivahti sylkäisi(!) käteensä ennen kättelyä. Sama kaveri otti jo ottelun aikana kaksi jäähyä, ensimmäisen heitettyään pallon ulos kentältä ja toisen potkaistuaan maskissa ollutta Ratsin pelaajaa. Lisäksi pihalla tarjottiin vielä niistämään rottapelurin nenää, mutta puheeksi jäi tämäkin.

Loppuun vielä raportti yöelämästä: TSP on tarjonnut ainakin yhdelle River Ratsin pelaajalle pelipaikkaa ensi kaudeksi. Jäämme jännityksellä seuraamaan sopimusneuvotteluja!