Edellisen turnauksen Maalikoosteet, herkkua tarjolla

Reilu viikko sitten julkaistussa peliraportissa sivuttiin jo näitä aiheita, mutta koska Rainmakerin raportinkirjoitushalukkuus ja videoeditoijan työmotivaatio eivät kohdanneet tälläkään kertaa, niin nämä julkaistiin eri aikaan. Toisaaltä, tällä tavoin saadaan maksimoitua julkisuus joten ehkä tämä on vain hyvä asia.

Sunnuntaina tammikuun kolmastoista pelattiin tosiaan pari kappaletta Hallisarja-otteluita, joista ensimmäinen päättyi River Ratsin kauden ensimmäiseen tappioon. Melapojat olivat tällä kertaa parempia, kun 6 pelaajalla liikenteessä ollut River Rats ei jaksanut ylläpitää puolustustaistelua aivan pelin loppuun asti, ja vastustaja pääsi karkaamaan 5-5 tilanteesta 5-8 voittoon. Videolta on nähtävissä Melapoikien maalivahdin turhautuneisuus, kun oletettavasti vaihtopelaajien poissaolo antoi ymmärtää että pelistä tulisi heille helppo nakki. Toisaalta, onhan Hallisrja vakava asia, ja nostaakin helposti tunteet pintaan.

Video näytettiin ennen julkaisua River Ratsin asiantuntijatiimille, ja maalivahtispesialistimme kertoikin että aikoo käyttää Melavideota valmennuksessaan oppikirjaesimerkkinä vääränlaisesta maalivahdin liikkumisesta.

Maalit ja syötöt menivät seuraaville henkilöille:

Joni Latokylä (ei syöttäjää)
Joni Latokylä (Joni Sjöström)
Simo Pilpola (Joni Sjöström)
Joni Latokylä (Joni Sjöström)
Simo Pilpola (Joni Sjöström)

Niinkuin alkuperäisessä raportissa jo mainittiin, toiseen otteluun River Rats sai vahvistusta kahden miehen verran. Näillä eväillä Vaisaaren yläasteen 8-luokkalaisista koottu joukkue saatiin kaadettua messevin 8-0 lukemin, kun vastustaja ei oikein missään vaiheessa saanut pelistä kiinni. Huomionarvoista on se että peräti kolme maaleista tehtiin 30s sisällä edellisen maalin aloituksesta Yksi maali saattoi tehdä jopa Hallisarja-historiaa, kun vihellyksen jälkeen meni ainoastaan 7s että maaliverkot heiluivat uudelleen.

Tuomas Juntunen loisti jälleen maalilla (Kuva Iiro Koskinen)

Maalit ja syötöt jakaantuivat seuraavanlaisesti:

Iiro Koskinen (Joni Sjöström, Jonin 500. Hallisarja-piste)
Joni Latokylä (ei syöttäjää)
Sami Wasama (Joni Latokylä)
Simo Pilpola (Iiro Koskinen)
Joni Sjöström (Sebastian Sandell)
Joni Sjöström (Ei syöttäjää)
Iiro Koskinen (Joni Sjöström)
Sami Wasama (Iiro Koskinen

Pelissä nähtiin myös vaarallinen tilanne kun Ajoa Unitedin hyökkääjän maila nousi laukauksen saatossa turhan korkealle ja osui Miro Wasamaa silmäkulmaan. Tästä selvittiin onneksi ilman murtumia, mutta tilanne olisi voinut päättyä pahemminkin. Alla kuva silmästä sekä video tapahtuneesta.

Miron silmä kuvattuna päivä tapahtuman jälkeen

Hallisarja jatkuu jälleen ensi sunnuntaina, kun klo 12 vastaan asettuu vanha tuttu Los Bastardos, ja klo 15 FBC Turun vitosjoukkue.