Salibandykausi 2015-2016 jatkui siitä mihin edellinen hallisarjasesonki päättyi. Viime kaudella joukkue taisteli viimeiset ottelut sarjanousua vastaan, joten joukkue otti nyt varmanpäälle ja hävisi heti kauden avausottelut hallisarjan 1.divarissa.

Tappiot avausturnauksessa tulivat täytenä yllätyksenä hyvin menneiden syksyn treenien jälkeen. Keväälläkin joukkue yritti tarjoilla vastustajille pisteitä, mutta harvoin kelpasi. Syyskauden treenit runsaalla osanotolla ovat jättäneet viikko toisensa perään huolestuttavankin hyvän merkin joukkueen kehittymisestä. Hyvätempoiset treenit suoraviivaisilla ratkaisuilla ovat olleet selvää eteenpäinmenoa aiempiin vuosiin verrattuna.

Myös Joni ja Jerry treenasivat hyvin koko kesän.

Myös Joni ja Jerry treenasivat hyvin koko kesän.

Kauden avausottelussa vastaan asettui varsin urheilullisia pelimiehiä täynnä vilisevä SC Masi. Tuo joukkue, joka harvemmin joutuu rikkomaan ja hallitsee pitkät syöttöketjut, kuitenkaan koskaan roiskimatta kaaripalloja. Sarjan kenties nopein joukkue nappasi ottelusta todella mieleenpainuvan taistelun jälkeen 2-1 voiton. River Ratsin kauden avausmaalista vastasi Janne Kujanpää, joka toimii pelaamisen ohessa myös joukkueen seitsemäntenä varamaalivahtina.

Otteluiden välissä oli leppoisat viisi tuntia ja jokainen varmasti kulutti sen terveellisesti syöden ja venytellen. TBB asteli vastaan ja sehän olikin tuttu joukkue kevään viimeisistä otteluista. Tällä kertaa vastustaja oli raahannut paikalle noin neljä kentällistä pelaajia, muistellen varmasti viime kevään kohtaamisesta River Ratsin vaarallisuuden ja taisteluasenteen, jossa joukkue ei antanut mitään ilmaiseksi.

TBB voitti ottelun 4-2 lukemin ja River Ratsin maaleista vastasivat Jerry Tuominen ja Simo Pilpola. Heti kauden avausturnauksessa maalannut Simo välttää näin ollen maalilaskurin seuran nettisivuilla ainakin toistaiseksi. Katsotaan kenelle napsahtaa…

River Ratsissa oli tänään myös mukana debytantti, kun Lars-Erik Boenisch debytoi River Ratsin puolustuksessa ja varsin hyvin esiintyikin. Tästä rightin puolustajasta on vielä paljon iloa tulevaisuudessa.

Tämän kauden raporttien yhteydessä pyrimme tekemään myös uutta juttusarjaa seuran entisistä pelaajista. Kerromme yleensä aina lyhyet ja ytimekkäät kuulumiset. Ensimmäisenä vuorossa on Miika Koivula, joka viimeisimmän tiedon mukaan on alkanut majoittaa turvapaikanhakijoita kotiinsa. Varsin hieno ele häneltä kieltämättä.

Hallisarjan kauden toinen turnaus on vuorossa 1.11.

Onko Miro nyt kirjaimellisesti tossun alla?

Onko Miro nyt kirjaimellisesti tossun alla?